Slachtofferhulp Nederland

Slachtoffers van Mensenhandel uit Nederland en slachtoffers afkomstig uit andere EU-landen bieden wij ondersteuning. De ondersteuning is gericht op uw persoonlijke situatie. Ook is Slachtofferhulp Nederland er voor getuigen en andere betrokkenen. De ondersteuning is altijd kosteloos en bij u in de buurt.

Wat kan Slachtofferhulp Nederland betekenen?

Heeft u behoefte aan een gesprek? Lukt het u niet om uw schade in kaart te brengen? Of heeft u vragen over het strafproces? Een medewerker van Slachtofferhulp Nederland kan naar uw verhaal luisteren, met u meedenken en u ondersteunen daar waar mogelijk is.

Hoe kan ik in contact komen met Slachtofferhulp Nederland?

Op www.slachtofferhulp.nl kunt u meer informatie vinden over de ondersteuning van Slachtofferhulp Nederland. Van maandag t/m vrijdag kunt u van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland via het telefoonnummer 0900-0101.

Wilt u liever anoniem contact met een medewerker? Dan kan via onze chat. Kijk op www.slachtofferhulp.nl/contact voor actuele openingstijden.

U kunt uw vraag ook via social media stellen. Stuur Slachtofferhulp Nederland een privébericht via Facebook of Twitter. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

· Facebook: www.facebook.com/slachtofferhulp

· Twitter: www.twitter.com/slachtofferhulp

Dienstenaanbod Slachtofferhulp Nederland

  • Juridische ondersteuning (van het slachtoffer)
  • Informatie over schadevergoeding
  • Psychosociale (emotionele) ondersteuning
  • Praktische ondersteuning